BRASSERIE-RESTAURANT-FEESTZAAL OP COMMERCIELE LIGGING

Eetgelegenheid - Vlaanderen, Antwerpen

Verkoopprijs: Verkoopprijs werd niet meegedeeld.

Aantal couverts: Tussen 65 – 100 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Tussen 65 – 100 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Neen

Brouwerijverplichting: Ja

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Tussen 5 en 10 medewerkers

Woonst aanwezig: Neen

Met restaurant/cafetaria: Neen

Aantal zalen in eigen locatie: 1 zaal

Totale capaciteit: tussen de 100 en 300 personen

Tuin: Neen

Deze gerenommeerde zaak op een centrale locatie in een toeristische stad nabij Antwerpen kan rekenen op zowel vaste klanten als op passanten.

Buiten de brasserie en het restaurant trekt deze zaak ook heel wat reservaties aan voor haar feestzaal en worden daar op frequente basis druk bezochte evenementen georganiseerd.
De zaak onderging in 2015 een grondige renovatie zodat investeringskosten voor deze overname niet aan de orde zijn. Van de keuken tot de berging, deze zaak is instapklaar!
In de brasserie en het restaurant samen zijn er +/- 80 zitplaatsen. De feestzaal beschikt over 150 zitplaatsen. De indeling van de feestzaal laat toe dat deze voor 2 evenementen tegelijkertijd kan worden ingezet. Verder biedt een extra feesttent aan de achterkant van de feestzaal nog bijkomende mogelijkheden.
Tijdens de zomer wordt het terras druk bezocht en profiteert de zaak van de verschillende jaarlijkse evenementen die door de stad worden georganiseerd. Ook de wekelijkse marktdag zorgt voor heel wat omzet.
De zaak is alle dagen geopend tot 23u00 en het ontbijt op zondag is een ware publiekstrekker.