Cateraar gezocht voor uitbating bedrijfsrestaurant PIVO

Eetgelegenheid, Feestzalen & Catering - Vlaanderen, Vlaams-Brabant

Adres: Poverstraat 75, 1731 Relegem - België

Prijs zelfstandige uitbating: Prijs voor zelfstandige uitbating werd niet meegedeeld.

Aantal couverts: Meer dan 100 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Tussen 25 – 39 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Niet meegedeeld

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Niet meegedeeld

Aantal personeelsleden: Niet meegedeeld

Woonst aanwezig: Neen

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: tussen de 100 en 300 personen

Tuin: Niet meegedeeld

De provincie Vlaams-Brabant zoekt een cateraar voor de uitbating in het PIVO (Relegem - Asse) van een bedrijfsrestaurant, broodjesbedeling en overige cateringsprestaties dmv. een concessieovereenkomst.

Het PIVO is het opleidingscentrum van de provincie Vlaams-Brabant voor overheidsdiensten (politie, brandweer, ambulanciers, lokale ambtenaren) en beschikt sinds augustus 2021 over een volledig ingericht en personeelsrestaurant met bijhorende industriële keuken en uitrusting.

De PIVO-site heeft een ruim potentieel aan klanten. Het PIVO en haar partners (waaronder VDAB, CAW, Brandweerschool Brussel en het nationaal opleidingscentrum van G4S) bieden jaarlijks honderden opleidingen, vormingen, studiedagen, evenementen, enz. aan die zowel overdag, ’s avonds als op zaterdag plaatsvinden.

De opdracht bestaat uit:
• broodjesbedeling
• bedrijfsrestaurant
• catering evenementen

De concessiehouder heeft ook de mogelijkheid om de industriële keuken van het PIVO als uitvalbasis te gebruiken voor horeca- opdrachten van andere externe klanten (exploitaties) in de regio zonder dat de kwaliteit en doorstroomsnelheid van de catering ten behoeve van het PIVO daaronder te lijden heeft.

Er is een plaatsbezoek en infomoment voorzien op 19 december 2023 om 14.30 uur. Schrijf je in via pivo.financiën@vlaamsbrabant.be (voor 14/12/2023).

Kandidaturen dienen ingediend te worden voor 12 januari 2024 om 12.00 uur door te mailen naar maarten.smeets@vlaamsbrabant.be

Meer info: https://pivo.be/concessie-horeca