Drukbezochte cafetaria sporthal As - in concessie - succeslocatie!

Café/Bar, Eetgelegenheid - Vlaanderen, Limburg

Adres: Schuttenbergstraat 2 bus 1, 3665 3665 As - België

Verhuurprijs: Verhuurprijs werd niet meegedeeld.

Aantal couverts: Niet meegedeeld

Terras aanwezig: Ja - Tussen 65 – 100 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Niet meegedeeld

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Geen personeel

Woonst aanwezig: Neen

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: 1 zaal

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

Op zoek naar een succeslocatie voor jouw zaak? Dan is dit jouw kans! Gelegen in een groene omgeving en als centraal punt van vrijetijdsbesteding is de cafetaria van de sporthal van As (gemeentelijke sporthal) dé perfecte locatie voor de uitbating van een goed draaiende horecazaak. Niet alleen is er de sporthal waar talloze kinderen, jongeren en volwassenen dagelijks diverse sporten beoefenen, je vindt op enkele meters van de cafetaria ook het vrijetijdsgebouw ‘t SAS waar o.a. de Jeugddienst gevestigd is, het gemeenschapscentrum De Drieschaar én de vrijetijdscampus met skatepark, speeltuin, ruime parking, ... Daarnaast zijn er een outdoor-fitness, beachterreinen, geologische wand en het Asserse sport- en speelbos. Kortom, een plek met véél bedrijvigheid!

De cafetaria van de sporthal is eigendom van de gemeente As. Je krijgt de unieke kans om van deze drukbezochte plek een bloeiende horecazaak in concessie te maken. De concessie heeft vele troeven zoals een unieke toplocatie, een mooi uitgeruste cafetaria met keuken en een uitgebreide inboedel (o.a. stoelen, tafels, professionele apparatuur, ...) en nog zo veel meer! Je hebt de unieke kans om deze materialen - zo goed als nieuw! - in gebruik te nemen. Deze cafetaria in concessie biedt jou dus vele voordelen en bovenal blijft het ondernemersrisico voor jou beperkt. Contacteer ons gerust voor meer info of bezoek onze website:
- www.as.be/cafetaria-sporthal
- dienst Sport, 089 39 10 60 of sport@as.be

INTERESSE?
Wil jij je kandidaat stellen voor de uitbating in concessie van de cafetaria van de sporthal? Vul dan het formulier ‘Concessie cafetaria sporthal’ op www.as.be/cafetaria-sporthal in. Bezorg het vóór maandag 22 juli 2024 - 12 uur aan het onthaal van het administratief centrum gemeente As of stuur het per aangetekend schrijven naar Gemeentebestuur As, Dorpsstraat 1 bus 1, 3665 As.
Let op! Offerteformulier moet in een aparte, gesloten omslag mee worden verstuurd.

Je vindt alle info (foto’s, beschrijving, leidraad, inventaris, ...) ook op www.as.be/cafetaria-sporthal terug.

Reden van overname:

Nieuwe concessie