Gekende horecazaak met groot terras over te nemen/te huur op goede locatie te Heusden-Zolder

Café/Bar, Eetgelegenheid - Vlaanderen, Limburg

Adres: Paquaylaan 127, 3550 Heusden-Zolder - België

Prijs zelfstandige uitbating: Prijs voor zelfstandige uitbating werd niet meegedeeld.

Aantal couverts: Tussen 40 – 64 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Tussen 40 – 64 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Ja - Tussen 65 – 100 wagens

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Niet meegedeeld

Aantal personeelsleden: Geen personeel

Woonst aanwezig: Ja, van 1-3 slaapkamers

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: 2 tot 5 zalen

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Neen

Voor de uitbating van het café of brasseriegedeelte van Ontmoetingscentrum Ons Huis is de vzw met gelijkaardige naam op zoek naar een uitbater. Ben jij misschien de gedreven ondernemer die we zoeken? Stel je dan kandidaat via ons-huis@telenet.be met vermelding van je naam en contactgegevens. We nodigen je dan graag uit voor een verkennend gesprek waarbij je je visie kan toelichten aan de vzw. Ook als je gewoon een sterke visie hebt over de ideale horecazaak horen we heel graag van jou!

Het horecapand is gekend als Café Ons Huis en maakt deel uit van het Ontmoetingscentrum met dezelfde naam. Ontmoetingscentrum Ons Huis heeft een centrale ligging in het hart van Berkenbos en kent een jarenlange traditie en een grote bekendheid in de verre omgeving van Heusden-Zolder. De kleine feestzaal, het alom bekende café en de erbij behorende lokalen voor sociaal gebruik liggen aan de wieg van Ontmoetingscentrum Ons Huis.

In de jaren vijftig groeide het complex al snel uit om te voldoen aan de vraag van verschillende organisaties, zoals het toenmalige ACW, de lokale parochie en de Christelijke mutualiteit. In 1976 werd Ontmoetingscentrum Ons Huis uitgebreid met de grote feestzaal (700 staanplaatsen of 520 zitplaatsen), de vergaderzalen en het jeugdhuis. Naast de renovatie van de feestzalen werd recent ook geïnvesteerd in een nieuwe receptiezaal (120 staanplaatsen of 80 zitplaatsen).

Er zijn verschillende functies aanwezig rond het Ontmoetingscentrum en inpandig café, zoals het Sint-Franciskuscollege (ongeveer 1600 leerlingen), de Vrije Lagere School Berkenbos, de Vrije kleuterschool Pagadder, de plaatselijke sporthal, het regionaal ziekenhuis Sint-Franciskus, Residentie Amideus (met 43 serviceflats en assistentiewoningen) en Woonzorgcentrum Berckenbosch.

Het horecapand bevat een verbruikszaal op het gelijkvloers van 110 m2 met 17 tafels met ongeveer 60 zitplaatsen en een terras met 40 zitplaatsen met een dubbele zonnetent uitgerust met motor en afstandsbediening. Aangrenzend beschikt het pand over een volledig ingerichte keuken, een bierkelder, een bergruimte voor bieren en andere dranken, een eveneens aangrenzend toiletruimte voor dames en heren, een ruimte voor berging leeggoed gelegen in de gang, een bergruimte voor poetsgerief, een ruimte voor berging afval.

Op de eerste verdieping bevindt zich een kleine feestzaal (120 personen) die door de eigenaar verhuurd wordt en waarvoor de uitbater van het horecapand als bevoorrechte cateraar wordt beschouwd. Deze feestzaal heeft een oppervlakte van 150 m² en beschikt over een aparte ingerichte keuken, vestiaire, heren- en damestoiletten en berging.

Het onroerend goed beschikt eveneens over een woongedeelte bestaande uit een inkom en trappenhal, een leefkamer, een ingerichte keuken (gemeenschappelijk met café), 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer, een bergruimte boven, een garage en een naastgelegen bergruimte op het gelijkvloers.

Inbegrepen:

Alle materialen en apparaten die nodig zijn voor de uitbating:

Keuken: 2 microgolfovens, elektrische oven, kookeiland met 4 laden voor potten, 5-pits gasvuur, centrale afzuigkap, afwasmachine, inox gootsteen met dubbele bak, bijkomende oven, dubbele friteuse met aangepaste aansluiting naar 400 V, soepverwarmer, diepvries kistmodel, klein keukenmateriaal (servies, pannen, …)

Zaal: binnen tafels, stoelen, zitbanken, wand- en plafondverlichting, ingerichte toog en buffet met 11 buffetstoelen, geluidsinstallatie met 6 luidsprekers, 2 frigo’s met respectievelijk 3 deuren en 2 deuren, afzuiginstallatie airco in het plafond ingebouwd en voorzien van inbouwspotjes. Bijkomende verhoogde zithoek met zitbank, 7 tafels en 20 stoelen. Bekabeling tv en internet zijn voorzien.
Terras: 9 tafels , 40 stoelen en 40 kussens, dubbele zonnetent, uitgerust met motor en afstandsbediening, bijkomende zonnetent tegen de muur, uitgerust met motor, bloembakken, lantarenpalen, buitenverlichting, windschermen en overdekte fietsenstalling.
2 bergruimtes en bierkelder met tapinstallatie. Afgesloten garage beschikbaar

Feestzaal (verhuring door vzw, catering door uitbater café/brasserie): 35 tafels en 155 stoelen, 3 partytafels, toog met koelfrigo’s en geluidsinstallatie. Aparte bergruimte met koelkast. Eigen keuken met gasfornuis, dampkap, oven, koelkast, inox gootsteen en werkblad, klein keukenmateriaal. Aparte vestiaire en toiletten.

Privé woongedeelte omvat een living, 3 slaapkamers, badkamer en een wasplaats met wasmachine en droogkast.