Gezellig kleinschalig restaurant in Oud-Berchem

Eetgelegenheid - Vlaanderen, Antwerpen

Verkoopprijs: Verkoopprijs werd niet meegedeeld.

Referentie: HOVL01170

Aantal couverts: Minder dan 25 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Minder dan 25 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Neen

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Geen personeel

Woonst aanwezig: Neen

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

Voor wie op zoek is naar een kleinschalig restaurant in één van de meest charmante en trendy wijken van Antwerpen is dit sfeervol restaurantje in Oud-Berchem met haar uitstekende ligging en warme uitstraling een opportuniteit!

Je zoekt een kleinschalige horecazaak in één van Antwerpens charmantste wijken? Dit restaurantje in Oud-Berchem heeft een uitstekende ligging, een warme uitstraling en wacht op de juiste overnemer.


Een gezellig restaurant, op een gezellig pleintje in het gezellige Oud-Berchem. Aan uitstraling alvast geen gebrek met dit bijzondere pand. Men kan er terecht voor take-away gerechten en zoetigheden, maar binnen is er ook plaats voor een 15-tal personen. In de zomer is er een terras aan de voorgevel van vergelijkbare grootte.

De zaak is voorzien van een kleine, gerieflijke keuken en een kelder voor de opslag van dranken en droge voeding. In de keuken vervagen alle culinaire grenzen en kleuren vooral fusiongerechten de kaart.


Voor deze horecazaak wordt het handelsfonds overgelaten. Wil je meer informatie over de precieze ligging, het concept en de aantrekkelijke vraagprijs? Aarzel dan niet en neem contact op!