Koppel (Chef / Maître) op zelfstandige basis voor Restaurant Venitien

Eetgelegenheid - Vlaanderen, West-Vlaanderen, Kust

Adres: Zeedijk 115, Blankenberge - België

Prijs zelfstandige uitbating: Prijs voor zelfstandige uitbating werd niet meegedeeld.

Referentie: HOCB01214

Aantal couverts: Meer dan 100 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Meer dan 100 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Niet meegedeeld

Brouwerijverplichting: Niet meegedeeld

Andere leveranciersverplichting: Niet meegedeeld

Aantal personeelsleden: Niet meegedeeld

Woonst aanwezig: Niet meegedeeld

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

We zoeken een sympathiek en dynamisch koppel om het management van Restaurant Venitien op zich te nemen, gelegen op de Zeedijk van Blankenberge. Jullie zullen de belangrijkste rollen van Keukenchef en Maître d’hôtel opnemen.

Het restaurant “Venitien”, pal op de Zeedijk van Blankenberge, met zijn twee verdiepingen en groot terras (260 zitplaatsen) is ‘the place to be’ voor iedereen die van lekker eten houdt. Directie en personeelsploeg dragen volgende regels hoog in het vaandel:

  • Werken met streekeigen producten (alles uit de zee komt rechtstreeks uit de vismijn van Zeebrugge)
  • Werken met seizoensgebonden producten
  • Werken met succulente specialiteiten
  • Modern of klassiek, maar altijd betaalbaar en erg prijsbewust

Eigenaars Youri en Katrien Wymeels-Vergote zorgen er al ettelijke jaren voor dat alles op rolletjes loopt in het restaurant. Omdat zij zich in de toekomst minder operationeel willen gaan inzetten in de zaak zijn zij op zoek naar een tof en dynamisch management koppel dat zowel ervaring in de keuken als de zaal kan voorleggen en zich zal bezighouden met het operationele management van restaurant Venitien.

Als koppel (of partners) nemen jullie de belangrijke rollen van zowel Keukenchef als Maître d’hôtel op:

  • De Keukenchef wordt verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de werkzaamheden in de keuken en stuurt een team van ca. 5 koks aan. Hij/zij zorgt voor de berekening, bestelling en controle van alle benodigdheden. Hij/zij maakt de menukaart (in overleg met eigenaar), voert de bereidingen uit en zorgt voor het schikken en presenteren van de gerechten.
  • Als Maître d’hôtel ben je verantwoordelijk voor de supervisie en de bediening in de zaal (tot 14 zaalmedewerkers (vast en flexi)), net zoals voor een hartelijk onthaal en een optimale sfeer en dienstverlening. Beiden rapporteren rechtstreeks aan de eigenaars.

Binnen deze familiale omgeving krijg je als Management koppel de kans om te groeien en je talenten en ambities te ontwikkelen op lange termijn.