Over te nemen in de Kempen: traditionele en sfeervolle brasserie

Eetgelegenheid - Vlaanderen, Kempen

Verkoopprijs: Verkoopprijs werd niet meegedeeld.

Referentie: HOVL01125

Aantal couverts: Tussen 65 – 100 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Tussen 25 – 39 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Ja - Tussen 25 – 39 wagens

Brouwerijverplichting: Niet meegedeeld

Andere leveranciersverplichting: Niet meegedeeld

Aantal personeelsleden: Niet meegedeeld

Woonst aanwezig: Niet meegedeeld

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

Over te nemen in de Kempen: traditionele en sfeervolle brasserie met alle troeven in huis voor een succesvolle overname.

Over te nemen in de Kempen: traditionele en sfeervolle brasserie met alle troeven in huis voor een succesvolle overname.

De centrale ligging in een dorpskern in de Zuiderkempen geeft aan deze brasserie een uitnodigend karakter. De ruime aangrenzende parking is bovendien een extra troef. De brasserie is zeer aangenaam en stijlvol ingericht, met een capaciteit van 100 zitplaatsen. Op het overdekte
terras kan je nog 35 personen ontvangen.

De keuken is volledig uitgerust en van alle nodige materiaal voorzien. De stockageruimtes, aangevuld met enkele garages en een hangar achteraan de zaak, bieden ruim voldoende opslagmogelijkheden. De zaak is gedeeltelijk vrij van brouwer.

De huidige eigenaars hebben door de jaren heen een zeer mooi cliënteel uitgebouwd en maakten de brasserie tot een vaste waarde in de omgeving. Kortom, een traditionele brasserie met alle troeven in huis voor een succesvolle overname. Aarzel niet om het presentatiedossier op te vragen voor bijkomende informatie.