OVERNAME BROODJESZAAK GELEGEN AAN SCHOOL - PERFECTE OPENINGSUREN - MERKSEM

Eetgelegenheid - Vlaanderen, Antwerpen

Adres: Frans Adriaenssensstraat 116, 2170 Merksem - België

Verkoopprijs: €35.000,00

Referentie: HO00975

Aantal couverts: Minder dan 25 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Minder dan 25 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Neen

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Niet meegedeeld

Aantal personeelsleden: Minder dan 3 medewerkers

Woonst aanwezig: Neen

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Neen

Deze ideale broodjeszaak gesitueerd in een hoekpand nabij de middelbare school JOMA en vlakbij openbaar vervoer en winkels wordt overgelaten voor 35.000 EURO, een buitenkans!

Deze ideale broodjeszaak gesitueerd in een hoekpand nabij de middelbare school JOMA en vlakbij openbaar vervoer en winkels wordt overgelaten voor 35.000 EURO, een buitenkans!

De broodjeszaak wordt ingericht overgenomen, met alle infrastructuur dat nodig is om onmiddellijk van start te gaan, gaande van een presentatietoog tot koeltogen, een snijmachine, een afbakoven, een koffietoestel, … en natuurlijk het meubilair (tafels, stoelen, terrasstoelen).

Van klassieke broodjes tot specialiteiten en à la carte gerechten, in deze broodjeszaak kan worden afgehaald of ter plaatse verbruikt en kan men terecht voor een koffiekoek in de ochtend, een snelle hap of een uitgebreide lunch.

Deze broodjeszaak verzorgt verder op aanvraag ook recepties, meeting schotels, fruitmanden, ontbijten en levert aan bedrijven.

De omzet wordt gehaald op weekdagen, ‘s avonds en in het weekend is men dus vrij. Door deze perfecte openingsuren is deze zaak voor velen de gedroomde dagzaak.

1526 keer bekeken.