OVERNAME GOED GELEGEN BROODJESZAAK MET RUIM TERRAS EN PARKEERGELEGENHEID

Eetgelegenheid - Vlaanderen, Kempen

Adres: Drijhoek 13, 2310 Rijevorsel - België

Verkoopprijs: €60.000,00

Aantal couverts: Minder dan 25 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Minder dan 25 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Ja - Minder dan 25 wagens

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Minder dan 3 medewerkers

Woonst aanwezig: Neen

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

Broodjeszaak over te nemen wegens persoonlijke redenen.  Zeer goed gelegen, nabij centrum, openbaar vervoer en industriezones.  Ruim terras en veel parkeergelegenheid. Take-away en ruimte om ter plaatse te eten voor 16 personen.  Leveringen aan bedrijven en receptiebroodjes. De infrastructuur laat toe deze zaak uit te breiden.
Alles aanwezig voor een vlotte start.

Deze broodjeszaak is gesitueerd in een hoekpand aan een drukkere baan, vlakbij openbaar vervoer en winkels, met nabijgelegen industriezones. Gelegen vlak naast Lidl waardoor parking nooit een probleem is. De zaak zelf biedt ook eigen parking aan het terras en achteraan.
De broodjeszaak wordt ingericht overgenomen, met alle infrastructuur welke nodig is om onmiddellijk van start te gaan, gaande van een presentatietoog, koeltoog, saladbars, ijskast, koffiemachine, afwasmachine, broodjesoven, gasvuur, snijmachine, 3 professionele microgolfovens, diepvrieskisten, ed … en natuurlijk het meubilair (tafels, stoelen, terrasstoelen).
Van klassieke tot speciale broodjes, snacks, hamburgers, spaghetti.. Dit kan hier worden afgehaald of ter plaatse verbruikt. Leveringen aan bedrijven voor lunch of recepties worden ook gedaan.
De omzet wordt momenteel gehaald van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 19.00 uur. Zo worden op woensdag vooral de jeugd, op vrijdag de bedrijfslunches en in het week-end de vele fietsers, dagtoeristen (camping vlakbij) en locals bereikt. Uiteraard zijn de openingsdagen en -uren vrij te kiezen.
De infrastructuur en locatie maakt deze zaak echter polyvalent waardoor ze ook kan gebruikt worden voor een andere handel.
Buiten de gebruikelijke benodigdheden voor de broodjeszaak, voorziet het pand ook in een ingebouwde koeling en vriesinstallatie.
De zaak wordt overgelaten voor persoonlijke redenen.

Reden van overname:

Familiale omstandigheden en afstand woon/werk.