Overname Italiaanse delicatessen- en cateringzaak

Eetgelegenheid, Feestzalen & Catering - Vlaanderen, Antwerpen

Adres: Lange Lozannastraat 231, 2018 Antwerpen - België

Verkoopprijs: Verkoopprijs werd niet meegedeeld.

Referentie: HOVL01200

Aantal couverts: Geen

Terras aanwezig: Neen

Privéparking aanwezig: Neen

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Niet meegedeeld

Woonst aanwezig: Niet meegedeeld

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

Deze populaire en goed draaiende zaak in een upscale wijk in Antwerpen is perfect voor een ondernemend koppel. De eigenaars staan je graag bij in de opstart zodat de overgang vlekkeloos verloopt. Verschillende overnameformules zijn bespreekbaar.

De sterkte en het commerciële succes van deze zaak (Italiaanse delicatessen en catering) ligt enerzijds in de aantrekkelijke fysieke winkel in een upscale wijk van Antwerpen, en anderzijds in de goed lopende delivery en catering. De take-away formule is een succes en kan nog verder uitgewerkt worden via een app. Hier ligt zeker nog potentieel en uitdaging.

De winkel is gevestigd op het gelijkvloers van een appartementsgebouw. Er is geen verbruikszaal ter plekke. De volledige oppervlakte wordt gebruikt als winkeloppervlakte, productieruimte en stockage.

Er zijn geen verplichte langetermijncontracten met leveranciers. Wel zijn er heel goede afspraken met kwalitatieve leveranciers waarvan de eigenaars bereid zijn om die mee over te dragen aan de overnemers.

Deze delicatessen- en cateringzaak is een ideale zaak voor een ondernemend koppel, aangevuld met flexi’s.

De voorwaarden

De voorwaarden voor overname zijn bespreekbaar en verschillende formules zijn mogelijk. De eigenaars staan klaar om de nieuwe uitbaters bij te staan in de overdracht, zodat deze in perfecte omstandigheden kan verlopen. Een opportuniteit voor een ondernemend duo dat de handen uit de mouwen wil steken! Alle cijfermateriaal (omzet en kosten) liggen ter inzage. Een bezoek is steeds vrijblijvend.