Overname van brasserie “ ’t stationneken ” te Baardegem

Eetgelegenheid - Vlaanderen, Oost-Vlaanderen

Adres: Spoorstraat 1, 9310 Baardegem - België

Verkoopprijs: €150.000,00

Aantal couverts: Tussen 25 – 39 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Tussen 25 – 39 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Niet meegedeeld

Brouwerijverplichting: Ja

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Niet meegedeeld

Woonst aanwezig: Ja, van 1-3 slaapkamers

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

Over te nemen in Baardegem, gelegen in een rustige wijk: “brasserie ‘t stationneken”. Deze zaak met een sterke reputatie en een vast opgebouwd cliënteel heeft alle troeven in huis voor een succesvolle overname.

‘t Stationneken is gelegen in de gemeente Baardegem, aan de populaire fietsroute Leireken. ‘t Stationneken beschikt over 108 zitplaatsen binnen en een terras van 40 personen aan de kant van de fietsroute.

Op de 1ste verdieping bevindt zich een ruimte goed voor 30 zitplaatsen. Deze ruimte wordt vooral gebruikt om groepen te ontvangen of kleine feestjes te organiseren. Het 1e verdiep is zonder meer een troef om het rendement van de zaak nog te doen stijgen.

Naast de brasserie bevindt zich ook een uitgebreide parking (in bezit van de gemeente maar mag door alle klanten gebruikt worden) en sinds 2018 is het ook het startpunt van een paardenroute.

De huidige eigenaars hebben door de jaren heen een trouw cliënteel uitgebouwd en maakten de brasserie tot een vaste waarde in de omgeving.

‘t Stationneken is een traditionele brasserie met alle troeven in huis voor een succesvolle overname. Dit is een ideale zaak voor een koppel dat er 100% voor wil gaan.