OVERNAME VAN RESTAURANT MET FEESTZALEN EN WOONST - KEMPEN

Eetgelegenheid, Feestzalen & Catering - Vlaanderen, Kempen, Antwerpen

Verkoopprijs: Verkoopprijs werd niet meegedeeld.

Referentie: HOI00921

Aantal couverts: Tussen 65 – 100 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Tussen 65 – 100 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Ja - Tussen 25 – 39 wagens

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Tussen 5 en 10 medewerkers

Woonst aanwezig: Ja, van 1-3 slaapkamers

Met restaurant/cafetaria: Neen

Aantal zalen in eigen locatie: 2 tot 5 zalen

Totale capaciteit: tussen de 100 en 300 personen

Tuin: Neen

Vrijstaande horecazaak op een totale grondoppervlakte van +/- 7.000m² met eenrestaurant, verschillende feestzalen, een tuinterras, een ruime parking en een woonst.

Deze vrijstaande horecazaak op een totale grondoppervlakte van +/- 7.000m² omvateen restaurant, verschillende feestzalen met een totale capaciteit tot 180 personen, een tuinterras, een ruime parking en een woonst.
In de bistro kan men genieten van een drankje tot een seizoensgebonden gerecht of een vlugge snack. Op het tuinterras kunnen de gasten genieten van een drankje en een maaltijd.

Daarenboven wordt het tuinterras vaak ook gebruikt in combinatie met de feestzalen als ontvangst in open lucht voor recepties, bedrijfsevents, enz…

Gelegen op een belangrijke verbindingsweg kent deze druk bezochte zaak (jaarlijks tot 25.000 bezoekers) een grote passage, dit zowel op week- als op weekenddagen.
Ook andere concepten zoals een grootschalige brasserie, een hotel met restaurant en feestzaal, … zijn dankzij de perfecte commerciële locatie en de grootte van het pand perfect haalbaar.