OVERNEMER VOOR EEN PRACHTIG SAUNACENTER GRENZEND AAN EEN NATUURGEBIED

Overige - Vlaanderen, Oost-Vlaanderen

Verkoopprijs: Verkoopprijs werd niet meegedeeld.

Referentie: HOI00878

Aantal couverts: Geen

Terras aanwezig: Neen

Privéparking aanwezig: Neen

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Geen personeel

Woonst aanwezig: Neen

Aantal kamers: Niet van toepassing

Aantal units: Niet van toepassing

Met restaurant/cafetaria: Neen

Aantal zalen in eigen locatie: Geen

Tuin: Neen

Voor een prachtig uitgerust saunacenter, gelegen op een prachtig domein aan de rand van een natuurgebied, zijn wij op zoek naar een overnemer.

Voor een compleet uitgerust en instapklaar saunacenter,gelegen op een prachtig domein aan de rand van een natuurgebied, zijn wij op zoek naar overnemers.
Dit indrukwekkende complex, voorzien van alle faciliteiten, is een waar paradijs voor sauna- en welllnessliefhebbers en heeft dankzij zijn uitmuntende infrastructuur en klantgerichte service een prominente plaats verworven binnen de wellnesscentra in België.
Als bezoeker stap je binnen in een luxueus en smaakvol ingericht kuuroord waar je gebruik kan maken van verschillende soorten sauna’s (infraroodsauna, panoramasauna, Himalaya Cristal sauna, …) en waar je nadien tot rust kan komen in één van de relaxruimtes, zoals de rustruimte of de prachtige tuin voorzien van ligzetels.
Als waterfaciliteiten biedt dit wellnesscenter zowel een binnen- als een buitenzwembad, een jacuzzi, een voetenbad en een stoombad.

Als overnemer kan u gebruik maken van de aanwezige infrastructuur en hoeft u geen rekening te houden met extra te voorziene investeringen. Verder geniet u van de unieke ligging van dit kuuroord en van de opgebouwde uitstekende reputatie van deze thermen.
Het saunacenter werd verleden jaar volledig goedgekeurd door de brandweer en er is ook een vernieuwde uitbatingsvergunning met een looptijd van 20 jaar.

968 keer bekeken.