Sfeervol restaurant in de dorpskern zoekt koppel met passie en culinaire ambities

Eetgelegenheid - Vlaanderen, Kempen

Verkoopprijs: Verkoopprijs werd niet meegedeeld.

Aantal couverts: Minder dan 25 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Minder dan 25 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Niet meegedeeld

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Geen personeel

Woonst aanwezig: Niet meegedeeld

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

Zeer goed gelegen kleinschalig restaurant, zichtbaar gelegen in de dorpskern van een gemeente in de Antwerpse Kempen, zoekt een koppel met culinaire ambities.

Dit sfeervol en kleinschalig restaurant met een uitnodigend karakter is warm en stijlvol ingericht en biedt een capaciteit van 25 couverts binnen en 25 zitplaatsen op het terras. De buitencapaciteit is nog een heel stuk groter maar de huidige uitbaters verkiezen dit niet te gebruiken.

De keuken is perfect uitgerust met alle nodige apparatuur.
Voor dit restaurant zijn er géén langetermijncontracten, géén afnameplicht en is er ook géén verplichting om personeel over te nemen.

De huidige eigenaars zijn er trots op een trouw klantenbestand te hebben opgebouwd en reservaties lopen vaak maanden op voorhand vol.

Staat u klaar als chef om samen met uw partner een sfeervol restaurant te beginnen, dan kan u zich geen betere start voorstellen!
U neemt een vaste waarde over, met een trouw cliënteel en een bewezen omzet. Alle cijfers om dit aan te tonen zijn beschikbaar.

Een kleinschalig, culinair en goed gelegen restaurant is net wat u zoekt? Vraag dan nog vandaag het presentatiedossier op.