SPORTCENTRUM PULS ZOEKT CONCESSIEHOUDER VOOR HORECAZAAK

Café/Bar, Eetgelegenheid - Vlaanderen, Vlaams-Brabant

Adres: P. Van Cauwelaertstraat 40, 1740 Ternat - België

Prijs zelfstandige uitbating: Prijs voor zelfstandige uitbating werd niet meegedeeld.

Aantal couverts: Niet meegedeeld

Terras aanwezig: Niet meegedeeld

Privéparking aanwezig: Niet meegedeeld

Brouwerijverplichting: Niet meegedeeld

Andere leveranciersverplichting: Niet meegedeeld

Aantal personeelsleden: Niet meegedeeld

Woonst aanwezig: Niet meegedeeld

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

Ben jij een enthousiaste horeca-ondernemer met een hart voor sport? Dan ben jij de ideale uitbater van het cafetaria van sportcentrum Puls in Ternat!

In ons modern sportcentrum komen gebruikers dagelijks zwemmen en sporten. De locatie is omringd met tennisvelden, beachvolleyvelden, petanqueterreinen, voetbalvelden, een Finse looppiste en een skatepark. Kortom: op de sport- en jeugdsite Puls valt altijd wel iets te beleven.
Sportcentrum Puls is een gastvrije plek in Ternat, die openstaat voor iedereen.

Sportbar Puls ligt centraal in Ternat, in een boeiende en bloeiende omgeving met veel bezoekers. Dankzij de ruime parking voor het sportcentrum vinden gebruikers makkelijk de weg naar de sport- en jeugdsite. De sportbar beschikt over een grote bar en extra ruimte voor een praktische keuken. Dankzij de grote glaspartijen genieten bezoekers van een ruimtegevoel en een mooie lichtinval. Als concessiehouder van de sportbar geniet je van de ideale omstandigheden om een bloeiende horecazaak uit te baten. Zo zijn ook de meubels al voorzien.

Profiel
Je bent een ondernemende en klantvriendelijke uitbater. Het horecaconcept dat je aanbiedt, is aantrekkelijk en smaakvol. Lokale producenten en leveranciers die duurzaam en ecologisch verantwoord ondernemen zijn jouw partners. Samen met ons draag je de visie (waar ontmoeten, gezondheid en beleving enkele kernwoorden van zijn) van sportcentrum Puls mee uit.

Interesse?
Via www.ternat.be kan je het kennismakingsdossier, de modaliteiten, de bevragingsleidraad en een voorstel van concessieovereenkomst raadplegen.

Ten laatste 1 oktober 2021 dient jouw kandidatuur ons te bereiken.