TE HUUR: VOLLEDIG GERESTAUREERDE B&B MET 10 KAMERS IN TWEE HISTORISCHE PANDEN

Logies - Vlaanderen, Limburg

Adres: Stad 4, 3950 Hamont-Achel - België

Verhuurprijs: Verhuurprijs werd niet meegedeeld.

Referentie: HO01019

Aantal couverts: Niet meegedeeld

Terras aanwezig: Niet meegedeeld

Privéparking aanwezig: Ja - Minder dan 25 wagens

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Niet meegedeeld

Woonst aanwezig: Niet meegedeeld

Aantal kamers: Tussen 5 – 10 kamers

Aantal units: Niet van toepassing

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

Prachtig gerestaureerde Bed & Breakfast met 10 kamers bestaande uit een indrukwekkend herenhuis en aanpalend koetshuis, ideaal gelegen aan het historische centrum van Hamont-Achel en nabij een wandel- en fietsroutenetwerk.

Deze volledig gerestaureerde Bed & Breakfast ligt aan de ingang van het historische centrum van de Belgisch-Nederlandse grensstad Hamont-Achel, meteen ook de ideale uitvalsbasis voor het maken van heerlijk ontspannende fietstochten en wandelingen in de natuur.

De B&B is gevestigd in het voormalige Teutenhuis Feyen (ook wel bekend als Huis Geusens), een neoclassicistisch burgerhuis daterend van circa 1880, maar met mogelijk een oudere kern. Dit beschermde monument werd door de huidige eigenaars tot in de kleinste details
gerenoveerd, zodat het gebouw volop terug de grandeur en het karakter van weleer uitstraalt, zij het met alle modern comfort!

Concreet bestaat de B&B uit een herenhuis met aanpalend koetshuis. Op het gelijkvloers van het herenhuis bevinden zich de salon, de eetkamer, de keuken en een bibliotheek/bureelruimte.
De statige trap leidt naar 4 ruime en luxueuze kamers op de 1ste verdieping, elk met modern uitgeruste badkamer. Voor wie nog meer comfort zoekt zijn er op de 2de verdieping ook nog eens 2 studio’s, eveneens met eigen badkamer én open keuken. Eén van de studio’s beschikt bovendien over een knus balkon.

De aankleding van het koetshuis is door de huidige eigenaars bewust wat eenvoudiger gehouden. Er is weliswaar een verbindingsgang tussen het herenhuis en het koetshuis, maar in feite is het koetshuis afgescheiden van het hoofdgebouw. In combinatie met de aanwezigheid van 4 slaapvertrekken (allemaal met eigen badkamer), een keuken, een eetruimte en een zithoek maakt dit het koetshuis tot de ideale locatie voor overnachtingen van een familie of vriendengroep!

Een eventuele overname door de huurder van de huidige inrichting, bestaande uit hoofdzakelijk Italiaanse stijlmeubelen, is desgewenst bespreekbaar met de eigenaars.

Wie gastenkamers wil verhuren in een uniek, historisch kader in de prachtige Belgisch-Nederlandse grensstreek van Noord-Limburg, hoeft niet verder te zoeken!

1838 keer bekeken.