Te koop: bloeiende koffiebar met woongelegenheid regio Gent/Brugge

Eetgelegenheid - Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen

Verkoopprijs: Verkoopprijs werd niet meegedeeld.

Aantal couverts: Tussen 65 – 100 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Tussen 25 – 39 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Niet meegedeeld

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Geen personeel

Woonst aanwezig: Ja, van 1-3 slaapkamers

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Ja

Dit is uw kans om een bloeiende, hippe koffiebar uit te baten! Het pand bestaat uit een recent, volledig gerenoveerde bar met 36 zitplaatsen in een uniek, warm kader (verdere uitbreiding van de zitplaatsen is mogelijk). Er is een gezellig (gedeeltelijk) overdekt terras met nog eens 35 zitplaatsen. Dit eveneens in een trendy setting met gezellige hoekjes en een zuiderse vibe. Er is een ruime sanitaire voorziening voor de klanten. Het geheel is tot in de puntjes afgewerkt zodat elke barista direct aan de slag kan voor het serveren van de heerlijkste koffies. Het gelijkvloers bestaat verder uit twee ateliers met keukenfunctie voor het bereiden van gebak of kleine gerechten, een ruime frigocel, een garage, een privé-terrasje, een privé toilet en een zeer ruime kelder met een grote opslagcapaciteit. Airco aanwezig. Er is eveneens een muziekinstallatie, beveiligingsinstallatie, ventilatie en camerabewaking. De koffiebar bevindt zich in een dorpskern en kan reeds rekenen op een groot vast clienteel. Niet alleen locals, maar ook toeristen vinden zonder moeite de weg naar deze koffiebar.
Boven de koffiebar bevindt zich de woongelegenheid. Deze bestaat op het eerste verdiep uit een inkom, traphal, leefruimte met open keuken, apart toilet, badkamer met vrijstaand bad en douche en een grote slaapkamer met dressing en aanpalend terras. Er is eveneens een wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op het tweede verdiep bevinden zich nog eens een ruime nachthal (met mogelijkheid tot extra bureauruimte) en twee slaapkamers. Er is ook een grote zolderruimte aanwezig. Verwarming op gas. Zeer goed EPC. Het pand is uitgerust met 35 zonnepanelen.
Alles werd zeer recent 100 % gerenoveerd en is dus instapklaar, zowel de koffiebar als de woning. Woning is voorzien van een aparte ingang en kan dus ook volledig apart verhuurd worden.
Wij hebben onze koffiebar 5 jaar met hart en ziel uitgebaat, maar moeten nu wegens gezondheidsredenen stoppen. Daarom zoeken wij naar ondernemende mensen om dit mooie verhaal verder te schrijven. Bent u die persoon? U kunt contact opnemen met ons via 0474/602069.

Reden van overname:

gezondheidsredenen