Volledig vernieuwd restaurant met ruim terras op de zeedijk van Knokke-Heist

Eetgelegenheid - Vlaanderen, West-Vlaanderen, Kust

Adres: Zeedijk Knokke 658, 8300 Knokke-Heist - België

Verkoopprijs: €50.000,00

Referentie: HOI00987

Aantal couverts: Tussen 40 – 64 zitplaatsen

Terras aanwezig: Ja - Tussen 40 – 64 zitplaatsen

Privéparking aanwezig: Niet meegedeeld

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Niet meegedeeld

Woonst aanwezig: Neen

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

Overname van een volledig vernieuwd restaurant met ruim terras pal op de zeedijk van Knokke aan de bijzonder interessante prijs van 50.000 euro.

Dit volledig vernieuwd restaurant heeft een oppervlakte van ca 120m² en telt 46 zitplaatsen in de zaal. Het terras, gelegen op de dijk met frontaal zeezicht, telt 40 zitplaatsen.
Overdag bestaan de gasten uit dagjesmensen van alle leeftijden terwijl de avonden eerder gevuld worden door residenten van Knokke-Heist bij wie dit restaurant een zekere faam geniet. De weekends trekken dan weer voornamelijk mensen aan die aan de kust een tweede verblijf hebben of toeristen.

De topligging, de instapklare inrichting, het terras pal op de zeedijk met prachtig zicht op de zee, … het zijn één voor één belangrijke elementen die mee het succes van dit restaurant bepalen. Verder is zowel de zaal als de keuken uitgerust met airco, zijn de keuken en stockage
professioneel ingericht en kan de toekomstige kok rekenen op alle nodige apparatuur.

Dit restaurant is ideaal voor een koppel waarbij één partner verantwoordelijk is voor de zaal, terwijl de andere partner ervoor zorgt dat uit de keuken de lekkerste gerechten komen.

Op rustige momenten kan dit restaurant met twee worden gerund. Op piekmomenten kan er beroep worden gedaan op jobstudenten, extra’s, flexijobbers, …

Reden van overname:

Verhuis naar Frankrijk