Zelfstandige Horeca uitbater voor Bistro / Restaurant

Eetgelegenheid - Vlaanderen, Antwerpen

Prijs zelfstandige uitbating: Prijs voor zelfstandige uitbating werd niet meegedeeld.

Referentie: HOCB01208

Aantal couverts: Tussen 65 – 100 zitplaatsen

Terras aanwezig: Niet meegedeeld

Privéparking aanwezig: Niet meegedeeld

Brouwerijverplichting: Niet meegedeeld

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Niet meegedeeld

Woonst aanwezig: Niet meegedeeld

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

Voor deze volledig ingerichte bistro / restaurant zoeken wij een gemotiveerde Horeca uitbater / koppel met zin om te ondernemen.

Op de site van het oude zwembad in Willebroek is in 2011 door Investpro NV een prachtig gebouwencomplex ontwikkeld met comfortabel ingerichte seniorenflats, gecombineerd met luxueuze appartementen, winkelruimtes, burelen en op het gelijkvloers een bistro-restaurant met een 100-tal zitplaatsen. De bistro heeft een modern en gezellig interieur, en een zonnig terras aan de straatkant.

In het verleden werd in de zaak een klassieke Belgische keuken met een moderne toets aangeboden. Intussen is de bistro al enkele maanden gesloten, wat maakt dat de nieuwe uitbater de kans krijgt om desgewenst in samenspraak met de eigenaars een aangepast concept uit te werken. Bovendien worden er uitzonderlijk gunstige voorwaarden aangeboden, aangezien de eigenaars zich bewust zijn van de moeilijke en onzekere situatie naar aanleiding van de coronacrisis.

De bistro ligt op een gemakkelijk bereikbare locatie, met een directe aansluiting naar de A12 voor Brussel en Antwerpen, en de N16 voor Mechelen en Sint-Niklaas.

Voor deze mooie en volledig ingerichte bistro / restaurant, zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. Hij/zij zal de volledige verantwoordelijkheid dragen over de uitbating van het restaurant. De uitbating leent zich ook perfect voor een koppel, dat deze voor eigen rekening verricht.