Zelfstandige uitbating van hotel met gastronomisch restaurant

Eetgelegenheid, Logies - Vlaanderen, Limburg

Adres: Hamontweg 103, 3680 Maaseik - België

Prijs zelfstandige uitbating: Prijs voor zelfstandige uitbating werd niet meegedeeld.

Aantal couverts: Tussen 25 – 39 zitplaatsen

Terras aanwezig: Niet meegedeeld

Privéparking aanwezig: Niet meegedeeld

Brouwerijverplichting: Niet meegedeeld

Andere leveranciersverplichting: Niet meegedeeld

Aantal personeelsleden: Niet meegedeeld

Woonst aanwezig: Niet meegedeeld

Aantal kamers: Tussen 5 – 10 kamers

Aantal units: Niet van toepassing

Met restaurant/cafetaria: Niet meegedeeld

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: Niet meegedeeld

Tuin: Niet meegedeeld

In het pittoreske dorpje Aldeneik, in het hart van de Maasvallei, vind je het Aldeneikerhof. Voor dit hotel met gastronomisch restaurant zijn wij op zoek naar nieuwe uitbaters.

In een statig en magnifiek 19de eeuws herenhuis, tegenover de kerk in Maaseik-Aldeneik, huist hotel en restaurant Aldeneikerhof. Het succesrecept van deze horecazaak is de combinatie van de rustige omgeving, de huiselijkheid van het hotel en de top gastronomie van het restaurant. Naast 8 hotelkamers en een restaurant voor 30 gasten beschikt het Aldeneikerhof nog over een terras omringd door groen en een prachtige locatie voor feesten tot 120 personen. Aldeneikerhof is een ideale uitvalsbasis voor wandelen en fietsen in de Maasvallei, en ligt op een boogscheut van de cultuurstad Maaseik.

We zijn op zoek naar een huurder of een zelfstandige uitbater (uitbatingskoppel) die de volledige verantwoordelijkheid wat betreft de uitbating van het hotel, de feestzaal en het restaurant op zich wil nemen.

  • Je bent bij voorkeur een gediplomeerd horecaondernemer met ervaring in hotellerie en restaurant die op zoek is naar een nieuwe zaak om uit te baten.
  • Zowel de functie van gastheer (-vrouw) als de functie van (gastronomische) chef-kok zullen door de toekomstige uitbaters op zich worden genomen.
  • Als uitbater draag je de commerciële verantwoordelijkheid, plaats je de bestellingen, werf je personeel aan en verzorg je de nodige administratie.
  • Verder heb je natuurlijk ook kennis van de operationele kant van het leiden van een horecazaak.
  • Kennis van de HACCP wetgeving en andere wettelijke normen is noodzakelijk.