unieke Kans! Overname van volledig uitgeruste inboedel restaurant en verhuring

Eetgelegenheid - Vlaanderen, Oost-Vlaanderen

Adres: Kortrijksepoortstraat 130, 9000 Gent - België

Verkoopprijs: €140.000,00

Aantal couverts: Tussen 25 – 39 zitplaatsen

Terras aanwezig: Niet meegedeeld

Privéparking aanwezig: Niet meegedeeld

Brouwerijverplichting: Neen

Andere leveranciersverplichting: Neen

Aantal personeelsleden: Niet meegedeeld

Woonst aanwezig: Niet meegedeeld

Met restaurant/cafetaria: Ja - Tussen 25 – 39 zitplaatsen

Aantal zalen in eigen locatie: Niet meegedeeld

Totale capaciteit: minder dan 100 personen

Tuin: Niet meegedeeld

Grijp nu je kans om de volledig uitgeruste inboedel van een splinternieuw restaurant (nog geen 3 jaar geleden ingericht) over te nemen in het hart van Gent!

Dit prachtig pand in de Kortrijksepoortstraat in het centrum van Gent heeft alles wat je nodig hebt om direct van start te gaan.
Een recent op maat gemaakte industriële keuken, comfortabele stoelen en tafels, een volledig uitgeruste bar, … en nog veel meer! Profiteer van deze unieke kans en maak van je droomrestaurant werkelijkheid.

Ben jij gepassioneerd door de horeca en sta je klaar om je eigen restaurant te runnen? Dan is dit restaurant op een zeer gekende plaats beslist jouw kans!

Dit modern en prachtig restaurant is strategisch gelegen en makkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is zelfs openbare parkeergelegenheid in de nabije omgeving, waardoor jouw klanten zich altijd welkom voelen zonder zich zorgen te maken over parkeren.

De over te nemen inboedel omvat een recent op maat gemaakte industriële keuken met state-of-the-art apparatuur, waaronder kookplaten, een Rational oven, een industriële vaatwasmachine en koelingen die in de keuken zijn verwerkt. Kortom alles wat een chef nodig heeft!

Het interieur is met veel aandacht voor detail verbouwd, rekening houdend met de waarden en normen van de horeca. Op maat gemaakte stoelen, tafels en opbergkasten zorgen voor een gezellige en gastvrije sfeer.
De op maat gemaakte bar is uitgerust met alle nodige koelingen. Hier kunnen jouw gasten ontspannen en genieten van een uitgebreid assortiment aan heerlijke cocktails en andere dranken.

Deze prachtige kans wordt jou aangeboden voor een overnameprijs van slechts €140.000. Een opmerkelijke prijs voor een restaurant met zo’n indrukwekkende inboedel.
De maandelijkse huurprijs bedraagt slechts €1500, waardoor jouw onderneming een vliegende start kan maken zonder enorme financiële lasten.
Als overnemer krijgt u ook het instagramaccount van het restaurant en start u meteen met een mooi aantal volgers. Als u weet dat dit restaurant geregeld cameraploegen over de vloer kregen en heel wat bekende mensen hier zeer graag en regelmatig tafelden, is dit zeker een belangrijke meerwaarde.

Onnodig mee te geven dat deze buitenkans zich maar zelden voordoet en zich dus richt naar snelle beslissers.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact voor een bezoek ter plaatse.

Bij interesse of meer informatie contacteer ons op:
+32485118826